Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker. Wilt u inloggen of registreren?

Locatieverhuur voor opleiders en trainers

Wilt u graag zelf een training geven? Op welk gebied dan ook? Dat kan! Ons oefen- en trainingscentrum is ook deels of geheel te huur.

Onze locatie is de gehele week, dus ook in de avond of in het weekeinde, te huur.

 

Beschrijving lokalen: Er zijn diverse lokalen van 12 tot maximaal 40 personen.

Ieder lokaal is standaard uitgerust met: whiteboard, telefoon, LCD-projector, DVD-speler, computer voor presentaties en een Dolby (DTS) geluidsinstallatie.

 

Beschrijving bluslocatie:

De ruimte is dusdanig geconstrueerd dat de maximale temperatuur regelbaar is door een beïnvloedbaar systeem van inblaas- en afzuigventilatoren. De ruimte wordt binnen 8 seconden totaal ververst met verse lucht.

Hierdoor kunnen er geen koolmonoxide of andere gevaarlijke gassen achter blijven in de blusruimte. Door dit unieke systeem kan ook uitstekend aan cursisten hitteopbouw bij brand worden gedemonstreerd op een veilige manier.

De instructeur bepaalt de maximale temperatuur. Blussingen kunnen worden gedaan met koolzuursneeuw, slanghaspel, sproeischuim en blusdeken. Er kunnen diverse bakken worden geblust, alsmede “deksel op brandende pan” etc.

Alle brandbakken worden met gas gestookt of brandgel. Alle blusbakken worden elektronisch bediend en zijn (binnen de blusruimte) tevens voorzien van extra noodstops.

Daarnaast zijn de brandbakken voorzien van veiligheidsvoorzieningen tegen oververhitting, gaslekkage, etc. Bluspop is aanwezig

 

Beschrijving oefenetage: Deze etage (ca. 200 vierkante meter) is voorzien van een doolhof aan gangen, kamers, enz. Diverse kamers zijn ingericht als kantoor, woonkamer, slaapkamer, etc.

Alle deuren zijn afsluitbaar met een moedersleutel, waardoor de instructeur iedere keer een ander “parcours” kan uitzetten. Daarnaast kan de instructeur met behulp van speciale blokken, blokkades en afsluitingen creëren.

De gehele oefenetage is voorzien van verlichting, welke door de instructeur geschakeld kan worden. Er is geen daglichtinval. Er kan op de oefenetage gebruik gemaakt worden van rookmachines.

Indien de rook moet verdwijnen, zorgt het automatisch afzuigsysteem dat de rook binnen hele korte tijd verdwenen is.

Om veiligheidsredenen is het afzuigsysteem zo aangelegd dat bij maximale afzuiging de gangen binnen 20 seconden vrij zijn van rook.

De oefenetage is voorzien van diverse rookmelders en slow-whoopsirenes, aangesloten op een werkende brandmeldcentrale, zodat er ook via deze manier een oefening gestart kan worden.

Op de oefenetage kan met b.v. lotusslachtoffers worden gewerkt. Speciaal voor de lotusslachtoffers is op de etage een “lotuskamer”. In deze kamer kunnen lotusslachtoffers zich voorbereiden voor de oefening, zonder dat de cursisten tevoren de slachtoffers zien. De lotuskamer is voorzien van grimeerspiegels, keuken, douche en telefoon.

Vanaf de oefenetage kan d.m.v. aldaar diverse gemonteerde telefoons worden gecommuniceerd door de cursisten met b.v. een HBHV. Ook is er de mogelijkheid om een "liftopsluiting" te oefenen.

Natuurlijk kan deze etage ook uitstekend worden gebruikt voor een communicatieoefening met b.v. portofoons of voor ademluchtdoeleinden.

Het restaurant:  Maximaal 50 personen kunnen tegelijkertijd koffie drinken, lunchen of dineren. Tevoren bespreekt u eventuele dieetwensen.

Lunches worden berekend op het aantal deelnemers opgegeven + instructeurs.

Een lunch bestaat uit een ruime keuze aan luxe broodjes met diverse soorten beleg, melk, jus, fruit, soep van de dag, keuze uit diverse warme snacks en een “speciaal belegde broodjes van de dag”.

De gehele dag kan er natuurlijk een kopje koffie of thee gedronken worden, het meenemen van drank (m.u.v. water) naar de lokalen niet toegestaan.

 

Prijzen: De prijzen zijn afhankelijk van de gehuurde objecten en lokalen en worden per dagdeel of dag berekend. Mail uw wensenlijstje en wij maken voor u een prijs!

 

 

 

Back to Top