Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker. Wilt u inloggen of registreren?

Gratis controle van verbandkoffers

Uit ervaring en onderzoek is gebleken dat verbandkoffers bij veel instellingen en bedrijven niet altijd "up-to-date" zijn. Het is niet alleen een wettelijke verplichting dat de EHBO-materialen in orde zijn, maar ook voor BHV-ers en EHBO-ers erg vervelend op het moment dat er direct materiaal nodig is voor het verlenen van eerste hulp en men grijpt mis.

Als aktie hebben wij voor de komende maanden het volgende hiervoor bedacht:

De deelnemer van een BHV-herhalingscursus of EHBO-herhalingscursus die aan ons oefencentrum de cursus komt volgen neemt de verbandkoffer (of verbandtas) mee. Tijdens de tijd dat de deelnemers hun cursus volgen controleren wij de koffer en/ of tas geheel gratis!

Wij controleren op voldoende minimale inhoud, steriliteits/vervaldata en vervangen gelijk de missende of verlopen producten. Alle producten die zijn verlopen of de komende periode gaan verlopen worden automatisch vervangen.

Aan het einde van de cursusdag staat de verbandkoffer verzegeld en voorzien van een controlesticker weer klaar om mee te nemen.

Deze service is in deze actie gratis, het enige wat wordt gerekend zijn de vervangen producten, waar u uiteraard onze lage groothandelsprijs voor betaald!

Makkelijker kan het niet !

Deze aktie loopt tot 1-6-2014

(max 2 verbandkoffers/tassen per deelnemer)

Back to Top