Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker. Wilt u inloggen of registreren?

Herhaling BHV PLOEGLEIDER


Wat doet een ploegleider BHV?

Een ploegleider geeft leiding aan een inzet van meerdere bedrijfshulpverleners. Hij zorgt ervoor dat zijn ploeg geoefend wordt en blijft. Het beheer en de controle van de middelen van de ploeg horen ook tot zijn takenpakket. In de opleiding ploegleider komen al deze facetten aan bod.
Een ploegleider moet niet alleen beschikken over specifieke kennis. Om alle taken goed te kunnen uitvoeren zal de ploegleider ook moeten beschikken over een aantal vaardigheden. Daarom zal er tijdens de cursus een ruime plaats zijn ingeruimd voor de training van deze vaardigheden.

Toelatingseisen 
Om tot de herhalingstraining ploegleider te worden toegelaten dient u te beschikken over het diploma van de Basisopleiding BHV en Opleiding Ploegleider BHV

Inhoud:
De herhalingstraining zal bestaan uit een stukje aanvullende theorie, evaluatie en ervaringen delen over het afgelopen jaar en vervolgens praktisch trainen van scenario's.


Geldigheid diploma
Het diploma is één jaar geldig vanaf de afgiftedatum van het diploma. Binnen uiterlijk drie maanden na het verstrijken van de geldigheidsduur moet een herhalingscertificaat worden behaald. Zo niet, dan moet opnieuw het diploma van de opleiding ploegleider worden behaald.

Prijs Inclusief:
De cursusprijs is inclusief: lunch, onbeperkt koffie/thee, lesmateriaal, gebruik veiligheidskleding bij de oefeningen, certificaten, administratiekosten, instructiekosten, gebruik oefencentrum.

Prijsindicaties pp:
- Aan ons oefencentrum: met eigen groep (>8 pers.) vanaf € 249,-- in 1 hele dag;
- Op locatie met eigen groep (> 8 pers.) vanaf € 269,-- 
- Open inschrijving: 1 hele dag aan ons oefencentrum: € 269,--

 

Klik hier om naar de open inschrijvingen te gaan
Klik hier om een offerte aan te vragen

 

Back to Top