Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker. Wilt u inloggen of registreren?

Medische gegevens en BHV

Een werknemer wordt plots onwel en raakt bewusteloos. De BHV-ers zijn snel ter plaatse en besluiten na een aantal minuten de ambulance te waarschuwen. Na elf minuten arriveerde de ambulance en ook het ambulancepersoneel kon niet snel diagnosticeren wat er aan de hand was. Het slachtoffer werd in verslechterende toestand naar het ziekenhuis vervoerd. Uiteindelijk kon via de afdeling personeelszaken de echtgenote van het slachtoffer worden gebeld die direct melde dat haar man al jarenlang een zware allergie voor bepaalde vruchten en noten had.....

Het zou prettig zijn geweest als de BHV-ers direct bij aankomst deze belangrijke informatie zouden hebben en direct dit konden overdragen aan het ambulancepersoneel. Spencer Training bv heeft jarenlang gezocht naar een systeem om medische gegevens van personeel op een dusdanige wijze te kunnen documenteren dat de privacy van de werknemer voor de volle 100 procent gewaarborgd blijft en dat indien het slachtoffer het zelf niet meer kan vertellen de gegevens snel beschikbaar zijn voor de BHV, die vervolgens deze gegevens kunnen overdragen aan de ambulancedienst of arts. Het systeem bestaat uit een formulier met uitleg voor de werknemer, een invulformulier en een enveloppe. Het vragenformulier is door Spencer ontwikkeld in overleg met ambulancediensten en ziekenhuizen om zo tot een eenduidig formulier te komen.

Simpel, doch reuze effectief en nu komt het mooiste: het koste niets (op een paar A4-afdrukken na van uw printer!) Het systeem is voor klanten van Spencer Training gratis digitaal te verkrijgen.

Back to Top