Uw winkelwagen is leeg!
Welkom bezoeker. Wilt u inloggen of registreren?

Opleiding Coördinator / Hoofd BHV

Bestemd voor: De opleiding is bestemd voor een ieder die in een bedrijf of instelling gaat functioneren als Coördinator/Hoofd Bedrijfshulpverlening.

 

Doel: Na het volgen van de opleiding kan de C/HBHV:

Het beleid met betrekking tot BHV ontwikkelen en implementer-en in uw organisatie, het optreden als vertegenwoordiger van de werkgever, werken binnen het kader van wettelijke regelgeving en een BHV-netwerk kunnen opbouwen.

 

Voorkennis/vooropleiding: U vervult een management of middelmanagement functie binnen uw organisatie. BHV-basisdiploma is wel wenselijk, niet verplicht.

 

Beschrijving van de cursus: In deze opleiding komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

Wettelijk kader, Arbeidsomstandighedenwet, bouwbesluit, Bouw-verordening, gebruiksvergunning, uitvoering wetten en besluiten,

interne uitvoering BHV, organisatie BHV, Verplichtingen voor de werkgever, ontruimingsplan, bedrijfsnoodplan, opleidingen etc.

 

Duur van de cursus: 2 hele dagen en 1 examendag (+ ca. 40 zelfstudie uren voor het maken van een schriftelijke opdracht: het maken van een BHV plan van uw eigen organisatie).

 

Examen: Aan het einde van de opleiding wordt een examen afgenomen. (werkstuk + presentatie + schriftelijk).

 

Diploma/certificaat: Ja, afgenomen door het NIBHV.

 

Inclusief: Boek, examenkosten, certificaat/diploma, instructies, oefenmaterialen en indien de cursus aan ons oefencentrum plaats zal vinden: lunch, koffie/thee.

 

Open inschrijving: Ja, behoudens het in groepsverband volgen van deze cursus kan deze ook via “open inschrijving” worden gevolgd, per persoon.

 

Prijsindicaties pp:
Aan ons oefencentrum of bij voldoende deelnemers ook op locatie: Prijs vanaf € 1.199,-- in 3 dagen incl. examen.

 

Klik hier om naar de open inschrijvingen te gaan
Klik hier om een offerte aan te vragen

Back to Top